Våra kompetenser

Vår spetskompetens är inom Microsoft och Episerver, men vi arbetar med många olika plattformar.

Microsoft

Microsoft

Vi är certifierade Microsoft MCPD utvecklare med inriktning mot C#. Detta ger oss en bred kunskapsnivå inom applikationsutveckling på Microsoft plattform.

Episerver

Episerver

Episerver är ett CMS verktyg baserat på Microsoft .Net. Alla utvecklare på Utsida AB är certifierade inom Episerver och detta är vår spetskompetens.

Akamai

Akamai

Akamai är en CDN tjänst som förbättrar prestandan på din webbapplikation. Vi är specialister på att implementeringar och förvalta lösningar baserade på denna teknik.

TeamCity

Team City

Team City är en Java-baserad lösning som är till för att automatisera rutiner kring releaser. Denna byggserver underlättar det dagliga arbetet och effektiviserar processer för lansering av kodförändringar.

Octopus

Octopus

Octopus Deploy är en byggserver som automatiserar lanseringen av kodpaket. Kombination mellan Octopus Deploy och Team City skapar ett kraftfullt verktyg som effektiviserar kontinuerliga lanseringar.

SQL Server

SQL Server

SQL Server är en plattform för att hantera relationsdatabaser utvecklat av Microsoft. Det är den största och mest använda plattformen för att utveckla och underhålla datalagring! Vi arbetar även med andra databasplattformar.

Umbraco

Umbraco

Umbraco är ett CMS verktyg som är är byggt på senaste Microsoft-tekniken. Denna "open source" lösning används av över 250.000 sajter världen över. Umbraco är ett mycket smidigt och enkelt system för redaktörer.

JIRA

JIRA

JIRA är ett projektledningsverktyg som hjälper dig att tydliggöra och skapa transparens i det dagliga arbetet. Vi både konfigurerar nya installationer av JIRA samt integrerar dessa mot olika system.

New Relic

New Relic

New Relic är ett system för monitorering av applikationer. Med detta verktyg kan man analysera och förbättra applikationernas prestanda.